Promocijski materjal

Vezenje promocijskih izdelkov in delovnih oblačil

Naj vas vidijo. Zapišite Vašo misel na darilo.

Zagotovo ste ponosni in zadovoljni, kadar svojim strankam podarite lep promocijski izdelek z oznako svojega podjetja. Ali pa ob pogledu na svoje zaposlene, ki nosijo majico ali obleko, kjer izstopa vaš znak. Če se odločite za eno izmed tehnik vezenja ali tiska oz. kombinacije vezenja in tiska, vas bo končni izdelek zagotovo prepričal. Vezenje ustvari bogat videz oblačil in vaša znamka zasije v estetski podobi. Izredno velika obstojnost, posebej primerno je vezenja za označitev izdelkov z manjšim logotipom ali napisom na artiklih kot so pike polo majice, flis jope, frotrir brisače, jakne ,šild kape, pletene kape, delovna oblačila.

Tako tisk kot vezenje sta kakovostna in obstojna, kadar sta pravilno in kvalitetno izdelana. Naša dodelava je kakovostna in hitra. Za celotno pot od nakupa dodelave in pakiranja promocijskega izdelka poskrbimo v svoji hiši. Razstavni salon artiklov z različnimi potiski in tehnikami tiska si lahko ogledate v našem razstavnem salonu v Ljubljani ali v galeriji slik. Tiskanje, ki  upošteva vse korake izdelave in lastnosti artikla bo ob pravilnem vzdrževanju in hranjenju obstojen veliko dlje.

Proizvodnjo vezenja in tiska imamo prilagojeno za večje količine in pravne osebe.

Pošlji povpraševanje

Tehnike vezenja

Pri nas Vam nudimo različne tehnike vezenja:

Kdaj se odločiti za vezenje?

Vezenje je primerno za različne izdelke.

Cena vezenja 

Cena vezenja se izračuna na podlagi zahtevnosti logotipa, velikosti, pozicije, barv logotipa in količine. Vezemo lahko na večino oblačil, izjema so le nekatera športna oblačila in športni artikli. Pokličite nas in skupaj momo našli ustrezno tehniko in postavitev vezenja.

Navodila: kako pripraviti grafiko za vezenje

Datoteke lahko pripravite v programskih okoljih Windows (PC) ali Unix (Macintosh). Izdelane so lahko v grafičnih programih, kot so Adobe Illustrator, Corel Draw, Adobe Photoshop, Adobe InDesign ipd. Najprimernejša formata datotek za tisk sta PDF in PS (PostScript).

Grafične elemente definirate tudi po barvni lestvici Pantone. Resolucija fotografij naj bo vsaj 600 dpi. V primeru, da grafika ne bo primerno postavljena za tisk, Vas bomo predhodno obvestili in skupaj našli ustrezno rešitev za izdelavo projekta.

Zaupajo nam