Promocijski materjal

NAJ VAS OPAZIJO. PRITEGNITE POGLEDE Z ZABAVNIM POTISKOM

Oblačila, na katerih je potiskan napis ali slikovni motiv, vedno pritegnejo pogled. Svoje sporočilo lahko natisnete na običajne majice, jakne, športna oblačila, vetrovke, softshell jakne ali druge izdelke. Bolj kot je motiv domiseln, več pogledov bo pritegnil. Različne tehnike tiska omogočajo kakovostno in cenovno dostopno ustvarjanje unikatnih izdelkov.

Hitra izdelava in široka izbira

Naša prednost je kratek rok izdelave. Za celoten nakup proces tiska in pakiranja poskrbimo v naši tiskarni. Na voljo Vam je široka izbira artiklov, med katerimi skupaj izberemo primernega glede na namen, vaše želje in motiv tiska.

Posamezne promocijske izdelke, potiskane z različnimi tehnikami, si lahko ogledate v našem razstavnem salonu v Ljubljani.

Za katere priložnosti je smiselno izbrati tisk?

Tisk na tekstilne in druge izdelke lahko izberete ob najrazličnejših priložnostih. Svojo zgodbo lahko obeležite v pisanih barvah in različnih velikostih. Najpogosteje se potiskani izdelki uporabljajo za:

Proizvodnjo vezenja in tiska imamo prilagojeno za večje količine in pravne osebe.
Pošlji povpraševanje

Tehnike tiska

Na voljo imamo različne tehnike tiska. Vsak tehnika pa ima svoje prednosti in pomanjkljivosti.

Preslikač 

Primerna ob naročilu tiska enakih motivov v več dimenzijah ali pa pri tisku posameznih kosov. S preslikačem lahko tiskamo na vse vrste navadnih majic, polo majic, puloverjev, kap, dežnikov, torb in ostalih izdelkov,

Direktni sitotisk

Direktni sitotisk je najprimernejša tehnika, kadar gre za tisk večje količine izdelkov z enakim motivom. Tiskamo lahko na svetle in temne majice. Sitotisk nam omogoča hitro izdelavo večje količine izdelkov

Izrez iz folije, flock, flex 

Ta tehnika je posebej primerna za manjše količine izdelkov, na katere želimo natisniti motiv v eni ali dveh barvah, na primer ime, številko ali logotip podjetja. Tisk je možen na vse vrste majic in dresov. Motiv je lahko le enostaven, ne more biti večbarven, s senčnim ali 3D-efektom. Barve odtisa so zelo intenzivne in prekrivne, zato je tisk primeren za vse barvne podlage. Zagotovljena je dobra obstojnost pri pranju in pogosti uporabi. Izrez iz folije omogoča hitro izdelavo in je primeren za unikatne in majhne serije.

Kombinacija različnih vrst tiska in vezenja

Da bo tisk na majice dosegel največji učinek, ga lahko izdelamo v različnih tehnikah tiska v kombinaciji z vezenjem.

Cena tiska

Ceno tiska oblikujemo glede na izbrano tehniko, zahtevnost motiva, število barv, velikost potiskane površine in količino tiskanih izdelkov. Glede na te podatke vam pripravimo izračun konkurenčne cene tiska na izdelke in svetujemo glede izbire najprimernejše tehnike.

Navodila: kako pripraviti grafiko za tisk?

Datoteke lahko pripravite v programskih okoljih Windows (PC) ali Unix (Macintosh). Izdelane so lahko v grafičnih programih, kot so Adobe Illustrator, Corel Draw, Adobe Photoshop, Adobe InDesign ipd.
Najprimernejša formata datotek za tisk sta PDF in PS (PostScript). Grafične elemente definirate tudi po barvni lestvici Pantone. Resolucija fotografij naj bo vsaj 300 dpi.

Zaupajo nam