Promocijski materjal

Splošni pogoji poslovanja

Podjetje Vezenje Nina d.o.o. je trgovina s promocijskimi izdelki in ponuja storitve vezenja in tiska na izdelke. Ponudba je namenjena izključno podjetjem, naročil fizičnih oseb ne sprejemamo.

PODATKI O PODJETJU

Dolgi naziv: VEZENJE NINA, vezenje in trgovina, d.o.o.
Krajši naziv: Vezenje Nina d.o.o.
Naslov: Celovška cesta 172, 1000 Ljubljana
Direktor: Matušek Nina

Telefon: +386 (1) 515 10 10
E-naslov: info@vezenjenina.si
Spletna stran: www.vezenjenina.si

Matična številka: 1622340000
Davčna številka: SI29794862
Davčni zavezanec: DA
IBAN: SI56 3000 0001 1045 426 (Sberbank d.d.)
SWIFT: SABRSI2X
Pravnoorganizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o.
Datum vpisa subjekta v sodni register: 3. 5. 2001
Znesek osnovnega kapitala: 8.763,00 EUR

Delovni čas: od ponedeljka do petka od 8.00 do 16.00.

CENE

Cene, navedene na spletni strani, so v evrih in ne vključujejo DDV. Ponudba velja izključno za pravne osebe (d.d., d.o.o., s.p., d.n.o., javne ustanove, zavodi …), prodaja ni namenjena fizičnim osebam.

Cene se razlikujejo glede na velikost, barvo in količino naročenih izdelkov. Za pripravo ponudbe potrebujemo vse podatke, ki vplivajo na ceno. Cene so oblikovane za plačilo po predračunu oziroma ob prevzemu blaga. Popusti za plačilo po predračunu so že zajeti v ceni. Pri naročilu večjih količin se dogovorimo za dodaten popust.

Promocijske izdelke lahko naročite brez tiska oziroma vezenja ali naročite storitev v celoti.

NAROČILO IN PLAČILO

Izdelke lahko naročite:
po telefonu: (01) 515 10 10 ali 041 373 900
prek e-naslova: info@vezenjenina.si
po pošti na naslov: Vezenje Nina d.o.o., Celovška 172, 1000 Ljubljana

Naročene izdelke izdamo po prejemu nakazila plačila na transakcijski račun našega podjetja.

Pri naročilu je omejitev minimalne količine odvisna od originalnega minimalnega pakiranja. Razpakiranja pri nas kupljenih izdelkov ne zaračunavamo.

KAKOVOST

Za izdelke, naročene pri nas, velja garancija kakovosti (nepopolne izdelke že med tiskom izločimo in jih zamenjamo) ter dobre cene. Tiskamo in vezemo samo na izdelke, kupljene pri nas. Izjemoma tiskamo in vezemo tudi na vaše izdelke, vendar le v primeru, da jih nimamo v ponudbi. Z vašimi izdelki bomo ravnali kot dober gospodar, vendar vam v primeru morebitnih poškodb pri tisku ali vezenju njihove vrednosti ne moremo povrniti. Prav tako pri vaših izdelkih ne garantiramo za obstojnost tiska in ne prevzemamo odgovornosti za morebitne spremembe na izdelku, ki bi nastale kot posledica tiska ali vezenja. Za obstojnost tiska na prinešene izdelke ne jamčimo.

Ker združujemo vse pod eno streho – od nabave izdelkov do tiska in vezenja, za svoj posel prevzamemo 100 % odgovornost. Naročilo bo izdelano kakovostno in v dogovorjenem roku, brez skritih stroškov ali slabe izvedbe.

Za vsako naročilo izdamo delovni nalog, na katerem so jasno opredeljeni vsi pomembni podatki o tisku ali vezenju. Prosimo vas, da delovni nalog podrobno pregledate in nas o morebitnih napakah obvestite. Popravki delovnega naloga so brezplačni. Potrjen delovni nalog je merodajen, lahko pa ga nadgradimo z izdelavo vzorca. Strošek vzorca je odvisen od hitrosti potrditve.

DOBAVA

Dobavni rok za izdelke in tisk je od 2 do 14 dni, če so izdelki normalno dobavljivi, oziroma kot je sproti dogovorjeno glede na zahtevnost in količino.

Strošek dobave krije kupec v primeru tiska ali vezenja na njegove izdelke in v primeru naročila izdelkov pri nas v vrednosti do 500 €. Naročeno blago dostavimo na Vaš naslov. V primeru naročila v vrednosti nad 500 € je dostava za kupca brezplačna.

REKLAMACIJE

Vsi izdelki v naši ponudbi so kakovostni. Če naletite na izdelek z napako, ga lahko vrnete. Izdelek bomo popravili ali zamenjali. Reklamacije upoštevamo izključno ob vrnitvi celotne količine potiskanih ali nepotiskanih izdelkov oz. izdelkov z napako v originalni (lahko odprti) embalaži, v roku 30 dni po najavi reklamacije. Zakonsko predvideni čas za najavo reklamacije ali odstopa od pogodbe je 14 dni, z zapisom reklamacijskega zapisnika.

Reklamacija ne velja za potiskano ali izvezeno blago, v kolikor storitev ni bila naročena pri nas. Na morebitne napake v katalogu in možna manjša odstopanja blaga po obliki, velikosti, materialu, barvi … ne moremo vplivati, zato zanje ne odgovarjamo.

Ob naročilu izdelkov s potiskom po lastnih željah (unikatov oziroma potiskov po naročilu) bodite pozorni, da naročite pravilne velikosti izdelkov. Reklamacij tiska, ki je izdelan po potrjenem delovnem nalogu in/ali vzorcu, ne moremo upoštevati. Prav tako vračila ali menjava potiskanih izdelkov ni mogoča, saj gre za unikatne izdelke, potiskane prav posebej za vas.

Reklamacije zaradi napak v blagu sprejemamo izključno ob predložitvi reklamiranega blaga v celoti in kopije računa.

ODVEZA ODGOVORNOSTI

Upravljavec spletne strani, podjetje Vezenje Nina, d.o.o., stremi k najvišji mogoči stopnji ažurnosti in pravilnosti objavljenih podatkov na spletni strani www.vezenjenina.si. Kljub temu pa lahko zmanjšana stopnja delovanja uporabljene tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako, ki je prikazana na spletni strani. V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov nina@vezenjenina.si ali pa na telefon (01) 515 10 10.

Podjetje Vezenje Nina, d.o.o., ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij ter nezmožnosti dostopa in uporabe informacij na teh spletnih straneh.

Objavljene fotografije so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka. Pridržujemo si pravico do spremembe ponudbe in cen brez napovedi.

KONČNE DOLOČBE

Vse spore rešujemo sporazumno, če to ni možno, je za to pristojno Gospodarsko sodišče v Ljubljani.

Zaupajo nam