Top
O Nas Lokacija Kontakt Splošni pogoji
01 515 10 10
Celovška cesta 172,
1000 Ljubljana

Flisi

Flis je že dolgo eden izmed bolj priljubljenih materialov za prosti čas in športne aktivnosti. Izdleki iz flisa so primerni za aktivnejšo vadbo, saj dobro odvajajo vlago, hkrati pa so zelo prijetni za hladnejše dni, saj poskrbijo, da nam je v njih toplo.

Flis je dober izolativen material, zato ni potrebno, da je debel, da bi bolj topel. Material se ne mucka in je izjemno lahek za vzdrževanje. Površina flisa je zelo primerna za vezenje in izvezen napis vašega podjetja bo ustvaril zelo estetski izdelek. 

Poleg puloverjev in jopic so zelo priljubljeni tudi nekateri dodatki iz flisa: na primer rokavice, šali, odeje … Z njimi lahko poskbite za izjemno promocijo svoje blagovne znamke. 

V naši ponudbi so na voljo otroški, moški in ženski modeli jaken in puloverjev iz flisa, ter nekateri dodatki, na katere bomo v lastni vezilnici izvezli obstojen logotip ali napis vaše blagovne znamke. 

Izbirate lahko med različnimi modeli in barvami izdelkov iz flisa priznanih blagovnih znamk: B&C, James & Nicholson, Myrtle Beach, Stedman, Russell, Tee Jays, Kariban, Fruit of the Loom, SOL’S, Result … 

Podarite udobje - izberite izdelke iz flisa. Vaša blagovna znamka bo še dolgo izpostavljena na prijetnih in vsestransko uporabnih oblačilih ali dodatkih. 

Prikaži več

Prijava na e-novice
Vpišite e-poštni naslov in prejemajte novice Vezenjenina o najnovejših akcijah, ugodnostih in popustih.