Top
O Nas Lokacija Kontakt Splošni pogoji
01 515 10 10
Celovška cesta 172,
1000 Ljubljana

Delovna oblačila

Zaposleni so pogosto prvi stik stranke s podjetjem, zato je toliko bolj pomembno, da ustvarijo profesionalen in pozitiven vtis. Za urejen izgled zaposlenih najbolje poskrbite z delovnimi oblačili, na katerih je natisnjen ali izvezen napis vašega podjetja. 

Pogosto tudi delovni pogoji zahtevajo ustrezna oblačila, v katerih se zaposleni udobno počutijo, hkrati pa jim oblačila zagotavljajo ustrezno zaščito. Na primer gradbeni ali cestni delavci, zaposleni v gostinstvu itd. Delovna oblačila morajo biti kakovostna in trpežna, zato so temu prilagojeni kroji in način izdelave. Dodatna zaščita na kolenih, odsevni materiali in podobno bodo poskrbeli, da bodo delavci dobro zaščiteni

Posebna linija oblačil je na voljo tudi za zaposlene v gostinstvu: delovne srajce, kuharske srajce, dolgi in kratki predpasniki, kravate. Z enotnimi oblačili bodo vaši zaposleni delovali urejeno in odgovorno. 

V ponudbi so kakovostni izdelki znamk B&C, Karlowsky, SOL’S, James & Nicholson, Result … Različni modeli in kroji vam nudijo izbiro ustreznega delovnega oblačila za vaše zahteve in potrebe.

Delovna oblačila omogočajo tisk in vezenje na različnih predelih. Na hrbtni strani lahko delovno majico ali srajico označite z napisom vašega podjetja ali znamke, na sprednji strani pa natisnete ali izvezete ime zaposlenega. Glede najboljše tehnike obdelave vam bomo svetovali na podlagi izbranega materiala in vaših želja.

Prikaži več

Prijava na e-novice
Vpišite e-poštni naslov in prejemajte novice Vezenjenina o najnovejših akcijah, ugodnostih in popustih.