Top
O Nas Lokacija Kontakt Splošni pogoji
01 515 10 10
Celovška cesta 172,
1000 Ljubljana

Pralne maske

Pralne maske

Pralne maske

Ponudite svojim strankam in zaposlenim prijetne in udobne pralne higienske maske za obraz. Izdelane v barvi vašega podjetja, logotip vezen ali natisnjen.

 

Nenavadno leto je v naš vsakdan prineslo zaščitne obrazne maske. Če si še pred kratkim ne bi mogli predstavljati, da bomo kdaj maske za obraz potrebovali tudi izven zdravstvenih ustanov, nas večina danes uporablja masko vsak dan. Skupaj lahko poskrbimo za svojo varnost in varnost soljudi.  

Obrazne maske nas bodo tako verjetno spremljale še nekaj časa, vse več pa je tudi situacij, ko jih je priporočljivo ali celo obvezno nositi. Zato je pomembno, da izberemo takšne maske, ki nudijo kar največ udobja, zaradi večkratne uporabe pa so tudi bolj prijazane do okolja.

Ne glede na to, ali so vaši zaposleni v neposrednem stiku s strankami ali pa se pri svojem delu srečujejo le s sodelavci, lahko vsem zaposlenim omogočite uporabo kakovostnih pralnih mask v barvi in z logotipom vašega podjetja. Ker je masko je priporočljivo večkrat na dan zamenjati in jo po vsaki uporabi oprati, pa bo maska kot darilo zagotovo razveselila tudi vaše stranke.

Maske imajo na notranji strani prijeten mehek bombaž, zato so koži prijazne in primerne za daljšo uporabo. Pralne so na 60°C, likanje je mogoče z obeh stani.

Cena:

2,50 € - 3,80 €
Minimalno naročilo 50 kosov.

Prijava na e-novice
Vpišite e-poštni naslov in prejemajte novice Vezenjenina o najnovejših akcijah, ugodnostih in popustih.